Techniek

DIEKER OVERSLAG voert met eigen monteurs het onderhoud aan het machinepark uit. Zowel bij de machines zelf in gebruik, als bij de verhuurde machines. Dieker is ook gecertificeerd om machinekeuringen uit te voeren.

HARD FACING, Een nieuwe ontwikkeling ontstaan uit ervaringen in ons eigen bedrijf is het verduurzamen van graafbakken en grijpers.

Door het met lasrobots aanbrengen van superharde materialen op de slijtagegevoelige delen zoals messen, zijwanden en bodems van bakken en grijpers, z.g. hardfacing verbetert de slijtvastheid spectaculair. Door onze klanten worden verbeteringen van 3 tot 4 maal de normale gebruikcyclus bereikt.

Hieronder ziet u enkele voorbeelden van onze laswerkzaamheden. Mocht u ook interesse hebben om uw bakken en/of grijpers te verduurzamen? neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Verhuur

Dieker Overslag verhuurt diverse machines in allerlei configuraties, maar kan ook tijdelijk en flexibel personeel faciliteren.

Naar verhuur

Techniek

Een nieuwe ontwikkeling ontstaan, uit eigen ervaring, is het verduurzamen van graafbakken en grijpers. Bekijk hier waarom.

Naar techniek
Webdesign door Grèfix. Copyright Dieker Overslag 2024.